Το Glavas Inn Hotel & Resort

hotel area12

Μέσα από δυο γενιές, το Glavas Inn παραμένει μέχρι και σήμερα πιστό στις αρχές του. Φιλοξενία, Εκλεπτυσμένο στυλ, Γοητεία, Εξατομικευμένη υπηρεσία, Δημιουργικότητα, Μοναδική εμπειρία! Η ιστορία του Glavas Inn είναι άμεσα συνδεδεμένη με αυτή της Χαλκιδικής , το όραμα της οποίας γεννήθηκε στο τέλος της δεκαετίας '80 κατα την πρώιμη τουριστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής.

Η ιστορία του Glavas Inn είναι άμεσα συνδεδεμένη με αυτή της Χαλκιδικής , το όραμα της οποίας γεννήθηκε στο τέλος της δεκαετίας '80 κατα την πρώιμη τουριστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής.

Το 1988, ο Δημήτριος Γκλάβας και η συζηγός του Φλώρα Τάσιου αρχίσανε την κατασκευή του Glavas Inn, ενός συγκροτήματος 30 δωματίων στο λόφο του Τρικόροφου Γερακινής με μαγευτική θέα το Τορωναίο κόλπο και τον Όλυμπο. Μια σοφή και γενναία επένδυση και ένα όραμα που αναγνωρίστηκε, εκείνη την εποχή, ως ένα επίτευγμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας

Ο Δημήτρης επέλεξε να ονομάσει το ξενοδοχείο με το ονόμα της οικογένειας το οποίο ουσιαστικά εξέφραζε το προσωπικό του δέσιμο με το Glavas Inn! Μέχρι και σήμερα, το Glavas Inn παραμένει μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση με τη σύζηγο και τα παιδιά του, Ελεάνα, Πέτρο, Έμιλυ στο τιμόνι του ξενοδοχείου που απαριθμεί πλέον 65 δωμάτια.

Αναζήτηση Διαθεσιμότητας